Friday, August 15, 2008

Thursday Thirteen-Hair Metal QUIZ Answers

I was impressed with everyone's answers to yesterday's trivia quiz!

I had to laugh at bit at Himey, who insisted that every other song was Great White. There was no Great White as correct answers. And half the ones he gave, Great White wasn't even a choice. But good try though. I have to admit that I should have put a "Rock Me" in amongst the questions somewhere. I know Himey very well, so I can rib.
NancyGracey, forgive me, but do not buy your answers or rather lack of....if your son is my age, certainly he sang along to these songs. And I know you probably did too. How could you not? I know you "felt the noise". Believe me, your secret is safe with me that after you put the kids down to bed you tuned in to at least one episode of Monster's Ball? (Smile)
Troll missed only one answer! Don't be saying that he lives under a bridge somewhere. He knows his hair! Good job!
But it was only one person that had a perfect score on their test. I can only wonder if they are still perming, teasing and panamining in front of the mirror with their hairbrush. Ok, enough about me.... I am impressed with her hair knowledge.
Ladies and Gentlemen, The Hair Band Award goes to Kristy!

Wear your award proud!
Curious about your answers? Compare see how ya did. Thanks for playing along, everyone!

1. Who sang this song? "Out on the streets, that's where we meet. You make the night, I always cross the line." Answer: Ratt
"Round and Round" appeared on their debut album, "Out of the Cellar."
2. Who sang this? "Since I was born, they couldn't hold me down. Another misfit kid, another burned-out town." Answer: Skid Row
"Youth Gone Wild" was off of Skid Row's 1989 debut album, "Skid Row".
3. Who sang this one? "I don't know where I'm goin', but I sure know where I've been." Answer: Whitesnake
"Here I Go Again" hit number one on the Billboard Hot 100 on October 10, 1987.
4. Who sang this song? "He's the wolf screaming lonely in the night, he's the blood stain on the stage." Answer: Motley Crue.
"Shout at the Devil" is the title track off their 1983 album.
5. Who sang this power ballad? "There's a lady who's sure, all that glitters is gold." Answer: Led Zeppelin
"Stairway to Heaven" is over eight minutes long.
6. Who sang this one? "Wait, just a moment, before our love will die." Answer: White Lion
"Wait" is the lead single from their second album, "Pride."
7. Who sang this one? "Love is like a bomb, baby come and get it on." Answer: Def Leppard
"Pour Some Sugar On Me", the first song on their greatest hits collection, is probably Def Leppard's most famous song.
8. Who sang this one? (the lyrics are from the chorus) "My Gypsy Road, can't take me home. I drive all night just to see the light." Answer: Cinderella
"Gypsy Road" was from their second album, "Long Cold Winter."
9. Who sang this one? "She stepped off the bus, out into the city streets. Just a small town girl with her whole life packed in a suitcase by her feet." Answer: Poison
"Fallen Angel" appeared on six Poison albums.
10. Finally, who sang this famous song? "So you think I got an evil mind, I'll tell you honey." Answer: Quiet Riot.
Quiet Riot actually revived "Cum on Feel the Noize" in 1983. It was originally released by Slade.
11. My favorite song by this group..."You are the reason why it tears me up inside and I break down and cry...didn't wanna say, goodbye Paradise" Who is the group?
Answer-Tesla
12. Can you name the song title of said song above? It was right before you, "Paradise". Man, this song ROCKS! What a love song, if there ever was one. Such emotion and intensity. YOu can just feel the torn heart of Jeff as he rips through this one. Most impressive "ballad". But what I like about it, it is a ballad that jams. If you don't know it, watch it and be impressed.
13. "Here I am , Rock you like a Hurricane"Answer:Scorpions

6 comments:

Beach Bum said...

Hi, thanks for stopping by my site and I will be adding you to my blog list tonight when I get home. At work and can't do it now. I would be honored if you added me to yours. You have a great site and look forward to reading more.

"J" said...

I love this! So many of these songs bring back GREAT memories at the school dances...lol!!!

Kristy said...

I am honored!!! HAHA

Kristy

tricki_nicki said...

Oh man, I missed the quiz! Oh well, I didn't know any of the answers anyway!

Drama Mama said...

How did I miss this one- Big daddy would have had a field day- Memories of the Southern MS Kappa Sig house for sure! THose were the days....

HEWY said...

Kristy...You Rock!